Sunday, 3 July 2011

Hari paling lapar dalam hidup!

2 hari aku tahan lapar! mana xnye, duit da xada, tima ada duit g bantai enjoy, koraoke la, bagai2 lagi la..
kire xada la lapar giler smpai xmakan langsung.. makan la gak.. tp sehari sekali je la ngadap nasi nye, ble ngadap nasi pulak,
bkan nasi biasa2..nasi ayam wo..
ha! ini cerita pasal asi ayam..hoho.. 1st day datang aku nan daniel mkan kat AIDA'S.. ala,,restoran kat megamall depan wayang tu.. daniel order nasi ayam 2 n nasi lebey.. yang datang nasi ayam 2 je, nasi lebeh nye xada..coz kitorang byar untuk 2 nasi ayam je, so mana nak ada nasi lbey nye kan..
aku wat ayat sedap kat brader tu, 'bang tadi saya da byar untuk nasi lebey..,' ha.. baru la smpai nasi lbey kitorang.. untung la sket.. tp tu tak kesah mana la..
2nd kitorang datang, daniel ckap mender yang sama, nasi lbey.. korang tau apa yang smpai? skali nan ayam2 pon lebey la..tp byar untuk 2 nasi ayam je, yang smpai 3 nasi ayam..pergh.. bapak untung besar kitorang ari tu..
kenyang kemain lagi.. laju2 kitorang makan, bukan sbab lapar giler ot=r takot kantoi, coz ramai lagi orang yang beratur nak mkan n nak temat duduk juga, kitorang ni reti bahasa la..kalu da nampk ramai2 kitorang cpat2 je makan..orang lain pon nak makan gak..xmcam ada satu pakcik botak tu, b4 kitorang dapat duduk, die wat bodo je, sembang nan geng2 die, diorang bley bantai wat mcam kedai kopi pula.. ramai orang usha di xpuas hati, tp die wat dek je.. so jngan la korang jadi mcam pakcik botak tu.. x bertimbang rasa..
apa2 pon..aku nan daniel knyang...........


                                                                                                                                                    -izad

No comments:

Post a Comment