Saturday, 2 July 2011

bongok btol botak cing toyol tu ! geram aku....
aku dah tak tahan ngan dye ....
aku ase bkan aku je yang tak tahan ngan dye , ramai ag ...
dye sape nak ckap kat aku gitu !
dye ckap kat aku jgan sampai saya tak suke awak keje kat sini, ! kalo nak keje sini ag buat cara nak keje !
ade ke bodoh dye ckap aku lempar cop tu !
aku mmg pantang bler orang cari gaduh ngan aku !
aku letak elok elok dye ckap aku ltak tak elok ....
pastu aku pantang orang tinggi suare kat aku kecuali orang yang patut tinggi suare tu aku terima ! !
aku ase nak lawan tapi arap je dye tue pade aku !
tu namenye tak respect each other !
aku hormat dye , dye kene la hormat aku gak !
aku dah tak tahan ngan dye !
dye sape nak ckap kat aku camtu !
dye boss ke ?
kalo boss ckap camtu kat aku , aku bole trima lagi ....
ni dye !
aisssshhhh ..........
menggelegak darah ase !
badan jadi panas jap .........
tengking aku cam aku ni orang suruhan dye !
orang lain bole lah dye buat jadi kuli , tapi aku sorry !
aku rela buat ape je janji aku tak buat keje dye !
please skit !!!!!!!!!!
dye ingat dye bgos n besar sgat dah ckap kat aku gitu !
bodoh sangat tu kenape ! sengaje suruh aku buat dosa maki dye !
dye nak sabit sabit hal lain tu nape ? aku dah ckap aku tak buat tak buat laaahhhh .... !!!!!
bodoh !
botak !
toyol !
yang pasti aku akan cube sedaye upaye untuk pertahankan diri aku !
aku tau lah aku tak buat jadi jgan tuduh aku pelik pelik !
nanti jadi pelik kat ka !

ka tunggu je mase yang sesuai !
 watch out !!!!!!!!!!!  





                                  _surya_

No comments:

Post a Comment